Κουλουράκια πορτοκαλιού

Κουλουράκια πορτοκαλιού:

απο την Αστέρω Ράπτη:
 
60 γρ. ελαιόλαδο
70 γρ. άχνη ζάχαρη
60 γρ. χυμό πορτοκαλιού φρεσκοστυμμένο
1 κ.γ. πορτοκάλι το ξύσμα ακέρωτο
200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1/2 κ.γ. μαγειρική σόδα
Ετοιμαζουμε τη ζυμη και πλαθουμε σε οτι σχημα θελουμε!
 

 

 

 

Προτάσεις Ημέρας

Η Ομάδα μας

Αυτός το πεδίο είναι κενό.

Blog