Τορτιγιες με σαλτσα μανιταριου

2016-04-24 21:16

Τορτιγιες με σαλτσα μανιταριου 

απο τη Θεοδωρα Ρουλα Παπαλιαγκα
Σαλτσα μανιταριου 
250 γρ λευκα μανιταρια 
2 πιπεριες πρασινες
2 κοκκινες 
2 κρεμμυδια ξερα 
1 ποτηρακι κρασιου λευκο κρασι
 2 κ.σ.μουσταρδα 
Αλατι πιπερι
 Καθαριζουμε τα μανιταρια απο τη φλουδα τους χωρις να τα πλυνουμε και τα κοβουμε σε φετες.Κοβουμε τις πιπεριες και τα κρεμμυδια σε μπαστουνακια.Σε τηγανι με λιγο λαδι σοταρουμε τα κρεμμυδια και τις πιπεριες ,3 λεπτα μετα προσθετουμε τα μανιταρια να σοταριστουν κι αυτα και σβηνουμε με το κρασι ριχνουμε αλατι πιπερι χαμηλωνουμε τη φωτια ριχνουμε ελαχιστο νερακι 1/2 κρασοποτηρο και σιγοβραζουμε για 3 με 4 λεπτακια,λιγο πριν κλεισουμε το ματι ριχνουμε τη μουσταρδα.Φωτογραφία του Andreas Andreou.