Σπιτική μερέντα

2016-02-11 22:22

Σπιτική μερέντα:

 


απο την Ραφαέλα Αριφη:


250 γρ βουτυρο λιωμενο
1 ζαχαρουχο
1/2 φλ. κακαο

 

Εκτελεση

Λιωνω το βουτυρο κ χτυπαω 2-3 λεπτα στο μιξερ μαζι με το ζαχαρουχο κ μετα κουταλια κουταλια ριχνω το κακαο ανακατευοντας. Κ ειναι ετοιμη emoticon smile

Εαν την θελετε λιγοτερο σοκολατουχα την μερεντα σας μην ριχνετε ολο το κακαο. Στην πρωτη φοτωγραφια σας την δειχνω με ολο το κακαο κ στην δευτερη με λιγοτερο.

Δεν χρειαζεται ψυγειο. Καταναλωστε εντος μιας εβδομαδας.