Scottish Engraulis ή αλλιώς Σκωτσέζικος γαύρος.

2016-05-31 22:53

Scottish Engraulis ή αλλιώς Σκωτσέζικος γαύρος.

Καθαρίζουμε τον γαύρο από τα κόκκαλα όσο είναι φρέσκος

. Στην συνέχεια απλώνουμε λαδόκολλα στο ταψί , και τον στρώνουμε .

Για την μαρινάδα .

Χυμό από 2 φρέσκα λεμόνια

4 κουταλιές extra παρθένο ελαιόλαδο

1 τρυμμένο σκόρδο

1 ματσάκι κόλιανδρο

Βασιλικό

Αλάτι Πιπέρι

μουστάρδα 3 κουταλάκια του γλυκού

Και λίγο jinger

Τα ανακακατέβουμε πολύ καλά και τα ρίχνουμε απάνω από τα ψάρια. Και το βάζουμε συον φούρνο στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά Για μπρουσκέτες πατάτας. 2 πατάτες μεγάλες 1 αυγό Φέτα 2 σπιρτόκουτα Ρίγανη Αλάτι εάν θέλετε μια πρέζα Και φρέσκο κρεμμύδι Βράζουμε τις πατάτες ,και της αφήνουμε να κρυώσουνε. Προσθέτουμε το αυγό και την φέτα και ένα φρέσκο κρεμμύδι. Τα ανακατέβουμε και κάνουμε κύκλους με ένα ποτήρι. Τα βάζουμε στον φούρνο για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς . Βάζουμε την μπρουσκέτες και από πάνω τον γαύρο και ρίχνουμε φρέσκο κρεμμύδι . Προσθέτωντας λίγο ελαιόλαδο και είναι έτοιμα για μαμ. ....

Συνταγή Κωνσταντίνος Κωνσταντίν.

Το αποτέλεσμα Θεϊκό.

                Καλή όρεξη.