Ρολα σε σφολιάτα με κοτοπουλο

2016-02-18 21:17

Ρολα σε σφολιάτα με κοτοπουλο:

απο την Μινα Παπα:
 
ΥΛΙΚΑ [γινονται 10 ρολα]
1 κοτοπουλο ολοκληρο περιπου 2 κιλα
5 πακετα σφολιατα κανακη
2 κρεμμυδια ξερα μεγαλα
2 αυγα
7 πιπεριες πρασινες κομμενες σε κυβακια
7 πιπεριες κοκκινες κομμενες σε κυβακια
4κ.σ. ψιλοκομμενο μαϊντανο
2 κονσερβες ZWAN κομμενες σε κυβακια
500γρ.κασερι Τρικαλινο ή μάτι κομμενο σε κυβακια
500γρ.τυρι φετα χοντροτριμμενο
2 κ.σ.ελαιολαδο
αλατι 
πιπερι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βραζουμε το κοτοπουλο καλα με το αναλογο αλατι και τα 2 ξερα κρεμμυδια.Οταν ειναι ετοιμο το αφηνουμε να κρυωσει αφαιρουμε την πετσα και το κοβουμε με το χερι μας πολυ μικρα κομματακια. Παταμε με το πιρουνι το κρεμμυδι και το προσθετουμε μεσα στο κοτοπουλο. Σε ενα τηγανι βαζουμε το ελαιολαδο τις πιπεριες το μαϊντανο και σωταρουμε για 3 λεπτα.Το αφηνουμε να κρυωσει καλα και το προσθετουμε μεσα στο κοτοπουλο.Προσθετουμε τα αυγα καλα χτυπημενα, το κασερι, το zwan, τη φετα,λιγο πιπερι και αλατι αν χρειαστει και ανακατευουμε. Ανοιγουμε τη σφολιατα βαζουμε γεμιση τυλιγουμε σε ρολο παταμε τις ακρες με το χερι να κλεισουν χαραζουμε σε κομματια οχι μεχρι κατω. Τυλιγουμε στην ιδια μεμβρανη οπως ηταν η σφολιατα και τα βαζουμε στον καταψυκτη. Οταν θελουμε να τα ψησουμε τα βαζουμε παγωμενα σε ταψι με λαδοκολλα και στους 180 βαθμους αντιστασεις μεχρι να ροδισουν καλα...στους ιδιους βαθμους ψηνουμε και οταν δεν θελουμε να τα καταψυξουμε.