ρεβυθοσαλατα

2016-02-04 00:22

ρεβυθοσαλατα:

απο την Ρουλα Παπαλιαγκα:
 

Μουλιαζουμε τα ρεβυθια για 10 ωρες .Τα βραζουμε με λαδι και κρεμμυδι.τα σουρωνουμε και αφου κρυωσουν ριχνουμε σε ενα μπολ:

1 κρεμμυδι ξερο

1 κρεμμυδακι φρεσκο

1 πιπερια κοκκινη

1 πιπερια πρασινη

λιγες λιαστες ντοματες

λιγα φυλλα μαρουλι η`ροκα

αλτι πιπερι κυμινο λαδι ξυδι.

αφηνουμε λιγο στο ψυγειο να ενωθουν τα υλικα.

οι αναλογιες ειναι για μια σαλατα.