Πατατες με τη φλουδα country style-

2016-05-08 14:46

 

Πατατες με τη φλουδα country style θεοδωρα Ρουλα Παπαλιαγκα

Υλικα

4 μεγαλες πατατες

Αλατι πιπερι

παπρικα κολιανδρο

ριγανι θυμαρι

Εκτελεση Πλενουμε τις πατατες πολυ καλα με νερο και σαπουναδα και τις βαζουμε οπως ειναι με τη φλουδα τους σε νερο να τις σκεπαζει,τις αφηνουμε μεσα μιση ωρα περιπου. Σε μια κατσαρολα με νερο βραζουμε τις ολοκληρες πατατες για 10 λεπτα και τις αφηνουμε να κρυωσουν. Οταν κρυωσουν αλατοπιπερονουμε και ριχνουμε τα μπαχαρικα τους.Ετοιμες τωρα να τις τηγανισουμε ή να τις βαλουμε στη λαδοκολλα μεχρι να ροδισουν.