Παγωτό πράλινα

2016-05-27 13:22

Παγωτό πράλινα

Υλικά

500γρ κρέμα γάλακτος ζαχαροπλαστικής

1 ζαχαρούχο

100ml γάλα εβαπορέ

400 nucrema ION ή αλλη πραλίνα της αρεσκίας σας

Eκτέλεση

Στον κάδο του μίξερ την κρέμα γάλακτος και στη μεσία ταχύτητα χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει.Ρίχνουμε στο μίγμα της κρέμας εναλλάξ τα δυο γάλατα και συνεχίζουμε το χτύπημα αλλα 4 λεπτα να αφρατέψει το μίγμα παγώτου,στο τέλος ρίχνουμε τις βανίλιες και τη nucrema ION  και ανακατεύουμε ελαφρά.

Αδειάζουμε το μίγμα σε δοχείο κατάψηξης και το αφήνουμε περιπού 5 ωρες

Συνταγή  Θεοδώρα Ρουλα Παπαλιάγκα