Μπουγάτσα με πορτοκάλι

Μπουγάτσα με πορτοκάλι:

απο την Ποπη Πεντελεων-Μπιτζινη:
 
1 πακέτο φύλλο κρούστας
1 κουτί ζαχαρούχο
1 αυγό
3-4κουταλιες της σούπας βούτυρο φρέσκο λιωμένο (αυτο στο γυάλινο βαζάκι)
100 ml κρέμα γάλακτος 
2 κουτιά νερό απο το ζαχαρούχο 
3-4 κουταλιές πουλπα πορτοκάλι (αυτο που μένει στον στίφτη οταν στρίβουμε πορτοκάλια οχι χυμό)

Τσαλακονουμε τα φύλα και τα βάζουμε στο ταψί χωρίς κενά .ριχνουμε το λιωμένο βούτυρο απο πανω και ψήνουμε στους 180 ο για 10' 
Σε ενα μπολ χτυπάμε το αυγό ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος το ζαχαρούχο το πορτοκάλι και το νερό ανακατεύουμε και περί χύνουμε στα φύλλα ψήνουμε για αλλη μισή ωρα στους ίδιους βαθμούς . Μολις το δούμε και φουσκώσει ειναι έτοιμο .πασπαλιζουμε με άχνη και κανέλα και..........το τρώμε!!!!
 

 

 

 

Προτάσεις Ημέρας

Η Ομάδα μας

Αυτός το πεδίο είναι κενό.