Μηλοπιτα αναποδη νηστισιμη

2016-02-04 00:30

Μηλοπιτα αναποδη νηστισιμη:

250 γρ βιταμ

2 κουπες ζαχαρη

2 κουπες χυμο πορτοκαλι

1 βανιλια

1/2 κουπας μηλα κομμενα σε μικρα κυβακια

500γρ αλευρι φαρινα

4 κουταλιες ζαχαρη για πασπαλισμα

3-5 μηλα κομμενα σε φετες

Σε ενα στρογγυλο ταψακι λαδομενο πασπαλιζουμε ζαχαρη και κανελα,στρωνουμε τα μηλα.

Χτυπαμε σε ενα μπολ το βιταμ με τη ζαχαρη να αφρατεψει,προσθετουμε το χυμο εναλλαξ με το αλευρι και στο τελος τα μηλα και τη βανιλια.ριχνουμε το μιγμα στο ταψακι και ψηνουμε στους 180 βαθμους για 1 ωρα περιπου. 

Αναποδογυριζουμε αφου περασουν 10 εως 15 λεπτα!