Μερεντα νηστισιμη

2016-04-24 21:38

Μερεντα νηστισιμη

Αναστασια Σπηλιου
 
200 γρ φουντουκια
1 πακέτο κακάο ( 125 γρ )
1 ποτήρι νερό
1 1/2 ποτήρι ζάχαρη
1 βανιλια
70 γρ κουβερτουρα.
 
Αλεθουμε τα φουντουκια στο μουλτι. Σε κατσαρολα βάζουμε ολα τα υλικα μας και τα βραζουμε για 5 λ ανακατευοντας να μην μας κολλησει . Οταν δεσειτην βάζουμε σε βαζο και την αφηνουμε να κρυωσει χωρίς το καπακι. Δεν παθαίνει τίποτα και εκτός ψυγειου.
Φωτογραφία της Θεοδώρα Ρουλα Παπαλιάγκα.