Κορμός ψυγείου

2016-05-14 17:36

Κορμός ψυγείου

Θεοδώρα Ρούλα Παπαλιάγκα

Υλικά

250 γρ βούτυρο

1 γαλά ζαχαρούχο

250 γρ κούβερτουρα

3 κ,σ,κακάο άγλυκο

250 γρ μπισκοτα τύπου πτι μπερ

Σε ενο κατσαρολάκι και σε χαμήλη φωτία ζεσταίνουμε το βούτυρο,αφού λιωσεί ρίχνουμε τις κουβερτούρες να λιώσουν κι αυτές και στο τέλος το ζαχαρούχο  με  το κακάο,αφηνουμέ στην ακρή μεχρί να ετοιμάσουμε τα μπισκότα.Τρίβουμε με τα χέρια μας τα μπισκότα χοντροτριμμένα σε ενα μπολ και εκει ρίχνουμε το μίγμα της σοκολάτας και ανακατεύουμε.Σε ενα ταψακι 18 χ 29 στρώνουμε λαδόκολλα και το μίγμα μας και το στρώνουμε,το αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει.Οταν το βγάλουμε απο το ψυγείο μπορούμε να το κόψουμε σε μπούκιτσες και να το κάνουμε γλύκο για κέρασμα