Κεμπαπ

2016-02-07 19:05

Κεμπάπ:

απο την Ρουλα Παπαλιαγκα:
 
600γρ κιμας μοσχαρι
1 αυγο
1 κρεμμυδι στον τριφτη
Κολιανδρι
Πιπερι μαυρο
Κυμινο
Παπρικα
Αλατι
Πιπερια φλωρινης ετοιμη απο βαζο
Ξιδι
Σε ενα μπολ βαζουμε τον κιμα ριχνουμε αυγο το κρεμμυδι, τα μπαχαρικα απο μισο κουταλακι του γλυκου κι ανακατευουμε, αφηνουμε λιγη ωρα να ανακατευτουν τα αρωματα και σε ξυλακια απο σουβλακι πλαθουμε επανω να γινει το κεμπαπ. 
Το αυθεντικο κεμπαπ θελει αρνισιο κιμα γιατι ειναι λιπαρος, η επιλογη δικη σας