Κεικ με κομματια πορτοκαλιου

2016-02-03 01:03

Κέικ με κομματια πορτοκαλιου:

απο την Ρούλα Παπαλιάγκα
 
250 γρ. βουτυρο
2 κουπες ζαχαρη
4 αυγα
1 γιαουρτι
ξυσμα πορτοκαλιου
2 πορτοκαλια ψιλοκομμενα
500 γρ αλευρι που φουσκωνει μονο του
 
Χτυπαμε το βουτυρο να αφρατεψει,προσθετουμε τη ζαχαρη , ενα ενα τ αυγα, μετα το γιαουρτι εναλλαξ με το αλευρι
και στο τελος το ξυσμα και τα κομματια πορτοκαλιου! Βουτυρωνουμε τη φορμα τη βαζουμε για λιγο στην καταψυξη
να παγωσει το βουτυρο αλευρωνουμε ελαφρα και ριχνουμε το μειγμα!
Ψηνουμε στους 180 βαθμους για μια περιπου ωρα!