Κεικ λεμονιου με γλασο λεμονι

2016-02-17 23:10

Κεικ λεμονιου με γλασο λεμονι :

απο την Ρουλα Παπαλιάγκα:
 

250 γρ βουτυρο

1 1/3 κουπας ζαχαρη

1γιαουρτι 200γρ

6 αυγα

ξυσμα απο 2 λεμονια

1 πακετο φαρινα 500γρ

υλικα για το γλασο

χυμος 1 λεμονιου

2 κουταλιες βιταμ

αχνη ζαχαρη.

προθερμαινουμε το φουρνο στους 180 βαθμους

Χτυπαμε το βουτυρο με τη ζαχαρη και ολα τα υπολοιπα υλικα μαζι για 3 περιπου λεπτα.Ριχνουμε το μιγμα στη φορμα,που απο πριν εχουμε βουτυρωσει καλα και ψηνουμε για 1 ωρα περιπου.

Οταν κρυωσει το ξεφορμαρουμε και του ριχνουμε το γλασο.

Λιωνουμε το βιταμ στιβουμε τοχυμο και τα χτυπαμε προσθετοντας τοση αχνη ωστε να γινει ενα παχυρρευστο μιγμα.

www.facebook.com/notes/%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%87%CE%AC%CF%81%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BB%CE%B1/%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BA-%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5-%CE%B3%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BF-%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B9-roula-papaliaga/475611149296680