Φρατζολάκια στρόγγυλα γεμιστά

2016-02-07 18:47

Φρατζολάκια στρόγγυλα γεμιστά:

απο τον Ανδρεα Ανδρεου:
Κόβω το πάνω μέρος της φραντζόλας και το κρατώ στην άκρη.
Με ένα κουταλάκι αφαιρώ τη ψύχα προσεκτίκα να μην την τρυπήσω.
Απλώνω εσωτερίκα φέτες χαμ ώστε να καλυφθεί όλο το εσωτερικό μέρος. 
Έαν χρησιμοποιήσω μια φέτα τόσο το καλύτερο, έτσι έχει λιγότερες πιθανότητες να ξεφύγει το αυγό.
Σπάζω ένα αυγό μέσα προσθέτω δύο κουταλιές σούπας τριμμένο τυρί και λίγο ψιλοκομένο μαιντανό έαν θέλω.
Κλείνω τη φραντζόλα με το πάνω μέρος.
Τυλίγω με ασημόχαρτο και στο φούρνο. 
Θέλει γύρω στα 15 λεπτά για μελάτο κρόκο .
Μπορείτε να το ανοίξετε για να βεβαιωθείτε ότι είναι έτοιμο. 
Εγώ έβαλα δύο αυγά και χρειάστηκαν 25 λεπτα