Αρμυρο κεικ

2016-02-22 21:27

Αρμυρο κεικ:

απο την Αναστασια Σπηλιου:
 

1/2 κιλο τυρι φετα

1.1/2 κουπα ( του νες) γραβιερα τριμμενη

1/2 κουπα λαδι

4 αυγά

1,1/2 κουπα γιαουρτι στραγγιστο

2 κουπες αλεύρι γ.ο.χ

1,1/2 κγ σοδα

πιπερι

και για το ταψι η" τα φορμακια 3-4 κσ σιμιγδαλι.

Εκτέλεση :

Σε λεκανιτσα ριχνουμε την φετα , την γραβιερα τριμμενη, το λάδι , τα αυγά ελαφρως χτυπημενα, την μια κουπα γιαουρτι στην αλλη μιση διαλυουμε την σοδα και τα ριχνουμε κι αυτα.

Ριχνουμε το πιπερι , και το αλεύρι σιγά - σιγά ανακατευοντας.

Αν θέλουμε ριχνουμε και πιπεριες χρωματιστες αφου τις τσιγαρισουμε λιγο στο τηγανι.

Σε φορμα ( η" ταψακι) λαδωνουμε και ριχνουμε σιμιγδαλι.

Ριχνουμε το μειγμα μας και το ψηνουμε στους 180 β για 50 λ.

 

www.facebook.com/notes/%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%87%CE%AC%CF%81%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BB%CE%B1/%CE%B1%CF%81%CE%BC%CF%85%CF%81%CE%BF-%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BA-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%80%CE%AE%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%85/477892719068523