Αλμυρα κεκακια

2016-05-14 11:12

Αλμυρά κέικ

Θεοδώρα Ρούλα Παπαλιάγκα

Υλικά για 9 φορμάκια

125 γρ αλεύύρι γ.ο.χ

90 γρ σπορέλαιο

1 κ,γ μπέικιν

60 γρ κασέρι τριμμένο

60 γρ μπέικον κομμένο σε κυβάκια

120 γρ τυρί φέτα

2 αυγά

200 ml γάλα κρύο

αλάτι πιπερι θυμαρι

φορμά για μαφινς

χαρτάκια για κεκάκια

Σε ενα μπόλ ανακατεύουμε το αλεύρι τα τύρια το μπέικιν και το λάδι προσθέτουμε το μπέικον τα αυγά και ανακατεύουμε ρίχνουμε αλάτι και το γάλα.Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς και στη φόρμα για μάφινς βαζούμε χαρτάκια και ρίχνουμε στην καθέ θήκη απο 2 κ,σ μίγμα.Τα ψηνουμε για 30 με 35 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.