Αφέλια

2016-02-05 23:23

Αφέλια:

απο τον Ανδρέα Ανδρέου:
 
Αφέλια κομμάτια χοιρινό λαιμό μαρκαρισμένα σε κόκκινο ξηρό κρασί και σπαστό ξηρό κόλιαντρο, για τουλάχιστον 3 ώρες.
Τηγανισμένα σε1/2 ποτ. ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν.
Αφού ροδίσουν παραθέτω 1/2ποτ. Κρασι ( μπορώ να χρησιμοποιήσω το κρασί απο την μαριναδα).
Βράζω μέχρι να συμπυκνώθει η σαλσα.
Τελειωνω με σπαστό ξηρό κόλιαντρο.
Συνοδεύεται με πλιγούρι