FAQ: Quiz

Ποιο γλυκό σας ταιριάζει;;

Η μαγειρικη για εμας ειναι διασκεδαση για εσας;;

Για να δουμε τι μπορουμε να κανουμε για να σας το αποδειξουμε..

Για αρχη ακολουθηστε αυτα τα απλα βηματα :

  1. Διαλεξτε μια απο τις υπεροχες Συνταγες μας!
  2. Ετοιμαστε το φαγακι/γλυκο σας...
  3. ...Και στο ενδιαμεσο, μεχρι να γινει καντε το Quiz μας!!!

Εσεις δεν θελετε να μαθετε πιο ειναι το ιδανικο γλυκο για εσας;;    ;)

Ας ξεκινησουμε λοιπον:

Ποιο υλικο λατρευετε σε ενα γλυκο;

  1. Σοκολάτα
  2. Βανίλια
  3. Φρούτα

Τι κατηγορία γλυκού προτιμάτε;

  1. Πάστες/Κωκ/Τούρτες κ.α.
  2. Σιροπιστά/Ταψιού κ.α.
  3. Του κουταλιού/Κομπόστες/Μαρμελάδες κ.α.

Σε τι θερμοκρασια προτιματε το γλυκό σας;

  1. Ψυγείου (ή παγωτα)
  2. Ζεστά, μόλις βγαίνουν απο τον φούρνο
  3. Δωματίου (συνηθως αυτα που στολιζουμε σε πιατελες)

Τι είδος  γλυκού προτιμάτε;

  1. Σοκολατοειδή/Μους/Προφιτερόλ
  2. Τσιζκέικ
  3. Με φύλλο/Ζύμες

Τροπος προετοιμασίας:

  1. Ευκολα ( Ανακατευουμε τα υλικα και μετα ψυγειο/ψησιμο και ετοιμο)
  2. Μπελαλίδικο ( Ανοιγουμε φυλλα, σιροπιαζουμε,προετοιμαζουμε απο την προηγούμενη)
  3. Απλό μεν με μυστικά για επιτυχία δε ( ευκολη διαδικασια αλλα χρειαζονται μεγαλη προσοχη για να πετυχουν)
 
 

.....Και για να δουμε τι σας ταιριαζει!!!!!!!!!!

Εαν οι απαντησεις σας ειχαν περισσοτερα:
  1. : τοτε μαλλον σας ταιριαζουν : Γρήγορα σοκολατογλυκα ψυγειου, Σοκολατένια Κέικ!
  2. :τοτε μαλλον σας ταιριαζουν ; Καρυδόπιτα,Γαλατοπιτα,Τζίζκεικ,Γλυκα κουταλιου
  3. :τοτε μαλλον σας ταιριαζουν: Τουρτα μερεντα,Κωκ Ταψιού,Μπανόφι
 

Ευχαριστουμε πολυ για το χρόνο σας!!!

Υ.Γ. : Oι συνταγες απο ολα τα παραπανω γλυκα υπαρχουν στο blog της σελιδας μας αλλα και στην ομαδα μας στο Facebook : www.facebook.com/groups/428239947367134/?fref=ts  

 

Δημοσκόπηση

Σας άρεσε το Quiz μας;

Ναι!!! Περιμένουμε και αλλα! (17)
94%

Καλό θα μπορούσε και καλύτερο (0)
0%

Αδιαφορο (1)
6%

Σύνολο ψήφων: 18



FAQ: Quiz

Κουίζ ερωτήσεων μαγειρικής

Α. Αν δεν πήζει μια μαρμελάδα προσθέτω ελάχιστο

  1.  σύκο
  2.  πορτοκάλι
  3.  μήλο
  4.   αβοκάντο
Β. Το πιο ανθεκτικο λάδι στο τηγάνι είναι
  1.   αμυγδαλέλαιο
  2.  ελαιόλαδο
  3.   ηλιέλαιο
  4.   σπορέλαιο
Γ. To τσίλι παρασκευάζεται από
  1.   πιπεριά
  2.   από φλοιό δέντρου
  3.   πιπέρι
  4.  είναι μίξη μπαχαρικών
Δ. Μαρέγκα είναι :
  1.  Αυγά χτυπημένα με κακάο
  2.   Ωμοί κρόκοι αυγών
  3.  Ωμά αυγά
  4.  Ωμά ασπράδια αυγών χτυπημένα
Ε. Η σάλτα πέστο εχει κύριο συστατικο
  1.  Σπανάκι
  2.  Βασιλικο
  3.  Ρίγανη
  4.  Δύοσμο
ΣΤ. "Ασπρα" κρεάτα θεωρούνται τα
  1.   Κανένα κρέας δεν θεωρείτε άσπρο
  2.   Κοτόπουλο, γαλοπούλα , κουνέλι
  3.   Μόνο τα ψάρια
  4.   Χοιρινό και μοσχαρίσιο
Λυσεις: 3,2,1,4,2,2